top of page

Book en behandling

Ved booking av time eller du vil se på tilgjengelige timer vil du bli videresent til Romerike Smerteklinikk.

Nevrorefleksolog Ida Mathisen driver Romerike Smerteklinikk.

Noen vanlige fokusområder

Velg behandling eller ta kontakt for et skreddersydd tilbud

Physiotherapy
Physical Therapist
Woman in Bed

Stress

En nevrorefleksolog vil kjenne på de forskjellige systemene i kroppen din og med via samtale, deretter jobbe med å la kroppen korrigere seg selv, uten piller og medisiner

Stress kan komme av mange forskjellige årsaker som livs og arbeidssituasjon, familie, dårlige erfaringer, krevende utfordringer m.m. 

Ryggplager

Hvem har vel ikke vondt i rygg og nakke i disse dager? Og nå spesielt etter pandemien er det mange som kjenner på skjeve sittestillinger og statiske arbeidstillinger som biter ekstra i rygg og skuldre. 

Nevrorefleksologen vil kjenne om plagene kommer fra skjellett, muskler, bindevev, stress, nevrologisk, og vil deretter trykke på de punktene som vil oppmuntre kroppen til å selvkorrigere seg. 

Søvnproblemer

Søvnproblematikk er et kompleks tema, og kan forsure ethvert dagligliv. Uten søvn er kroppen i ulage og både hormonelt og enteriske utfordringer oppstår. Det sypmatiske og parasympatiske nervesystemet kan være i ubalanse. Nevrorefleksologen jobber med å gå igjennom disse systemene og se hvor det er ubalanse og korrigerer disse. 

bottom of page